Ξενοδοχείο Φιλοξενία. Πορταριά, Πήλιο. Ελληνική έκδοση Hotel Filoxenia. Portaria, Pilio. Enlish version. Hotel Filoxenia. Portaria, Pelio. Gernan version
Ξενοδοχείο Φιλοξένια-Σελίδα υποδοχής
Πορταριά - Πήλιο - Μαγνησία.

Ξενοδοχείο Φιλοξένια - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΠΗΛΙΟ.

Καλωσήλθατε.

Το ξενοδοχείο ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ είναι οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργεί ως ξενοδοχείο από το 1939. Βρίσκεται πάνω στην κεντρική πλατεία της Πορταριάς, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, γεμάτο από αιωνόβια πλατάνια και πολύχρωμες ορτανσίες. Ανακαινίστηκε πλήρως το καλοκαίρι του 2011.Διαθέτει καθαρά και περιποιημένα δωμάτια,πλήρως εξοπλισμένα με αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό, τζάκι, τηλεόραση LCD, στεγνωτήρα μαλλιών, ψυγείο,χρηματοκιβώτιο, προιόντα προσωπικής υγιεινής και δωρεάν wi-fi.
Διαθέτει καθαρά και περιποιημένα δωμάτια με αυτόνομη θέρμανση, τηλεόραση, στεγνωτήρα μαλλιών και προϊόντα προσωπικής υγιεινής.

Η Πορταριά.

Η Πορταριά, η Άνω Δρυανούβαινα των Βυζαντινών με το εκκλησάκι της Παναγίας της Πορταρέας από το οποίο πήρε και το όνομα της,  που βρίσκεται σε υψόμετρο 650μ.είναι η αρχόντισσα του Πηλίου και ένα από τα πρώτα τουριστικά θέρετρα της χώρας μας. Είναι ιδανικός προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου, συνδυάζοντας  βουνό και θάλασσα, αφού απέχει 12 χλμ από την πόλη του Βόλου, 12 χλμ από το χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες και 35 χλμ από τις καταγάλανες ακτές του ανατολικού Πηλίου. Επίσης απέχει μόλις 35χλμ από το αεροδρόμιο της Αγχιάλου.

Επικοινωνία

Υπεύθυνος ξενοδοχείου: Μιλάνου Χρύσα
Τηλέφωνο:  2428099160
           Fax: 2428090065
Διεύθυνση :  Κεντρική πλατεία Πορταριάς.
WEB Site: www.filoxenia-pilio.gr 
e-mail: info@filoxenia-pilio.gr

Επισκεφτείτε την σελίδα επικοινωνίας για να δείτε την Πορταριά, την περιοχή του Πηλίου, και την πόλη του Βόλου, στους δυναμικούς χάρτες της Google (Google Maps).

hotel φιλοξενία Πορταριά, Πήλιο.Εμείς, οι επαγγελματίες, που δραστηριοποιούμεθα σε μια  χώρα που ζει και βασίζεται στον Τουρισμό, είμαστε υποχρεωμένοι να οργανώσουμε και να προσφέρουμε στους  επισκέπτες μας νέες εμπειρίες, εκμεταλλευόμενοι κάθε δυνατότητα και αναπτύσσοντας κάθε συγκριτικό μας πλεονέκτημα.